Lapte demachiant si lotiune de la Bioten Elmiplant 25 lei/ 5 euro

Demachiantul Bioten cu miere si cimbrisor tenteaza cu capacitatea de curatare a tenului, care elimina machiajul si impuritatile, fara a agresa pielea si fara a o usca. Demachiantul are la baza o formula bogata in miere, un agent nutritiv, care indeplineste nevoile de hidratare ale pielii si o lasa mai moale si mai catifelata. Cimbrisorul purifica si apara tenul impotriva factorilor daunatori din mediul extern. Absenta parabenilor de pe lista de ingrediente este un factor de care merita sa tii cont.
Textura demachiantului este cremoasa, dar suficient de lejera pentru a fi aplicata si indepartata de pe piele fara probleme. Recipientul de demachiant, in nuante de verde, scoate in evidenta prospetimea si naturaletea gamei, cu toate ca poate prezenta anumite dificultati la dozajul potrivit al produsului.
Principalul avantaj al demachiantului Bioten cu miere si cimbrisor este reprezentat de formula sa naturala, care aduce in centrul atentiei ingrediente recunoscute pentru potentialul de ingrijire al pielii. Fara a contine parabeni, demachiantul este o alegere destul de sigura pentru ten. Curata in mod eficient impuritatile si machiajul, eliminandu- le insa in mod delicat, fara a agresa tenul si fara a- l usca. Capacitatea de hidratare iti va oferi o piele mai moale si mai catifelata, mai luminoasa. Pretul atragator si provenienta romaneasca a produsului sunt alte elemente care favorizeaza achizitia.
Pentru atuurile sale: formula care curata delicat, fara a lasa o pelicula lipicioasa la suprafata pielii si fara a incarca tenul, cu o capacitate buna de hidratare si ingrediente in mare parte naturale, demachiantul Bioten cu miere si cimbrisor merita incercat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu