Rudraksha cu 5 muchii/faţete pe şnur de piele roşu sau rosu cu alb- 35 lei / 7 euro




Rudraksha  pentafaţetată (5 mukhi Rudraksha) simbolizeaza Tatal Divin si aduce pace si calm, avand, de asemenea, puteri tamaduitoare. Ea asigura o viata lunga si o sanatate de fier pentru cei ce o poarta aproape de corp. Calmeaza, protejează sănătatea, aduce pace si faima, fiind totodata un tonic general de sănătate. Creste puterea mentala si imbunatateste puterea fizica, aduce  bunastare, indeparteaza obstacolele si karma negativa, contribuie la vindecarea maladiilor si aduce bogatie, succes si prosperitate.
Desi aceste pretentii sau afirmatii pot parea unora fara acoperire, puterile lor sunt tangibile si au fost cu siguranta resimtite de cei ce le-au purtat, iar  autoritatile medicale  au confirmat proprietatile vindecatoare ale acestor margele, in cazul in care sunt autentice, fiindca, din pacate, exista numeroase falsuri realizate prin lipire si sculptare de canale.
 Rudraksha inconjoara pe cel care le poarta cu puternice vibratii subtile care-i intaresc atat mintea cat si corpul, la fel ca si repetarea (japa) silabelor sacre (mantra)  sau ca  ritualul divin hindus (puja), ce face apel la apa, la flori, la clopot (gantha) si la betisoarele parfumate, care ard raspandind mirosul protector de santal. Cel ce practica ritualul hindus numit pujari sau pujaka, apeleaza la gesturi simbolice (mudras) si traseaza in jurul sau un cerc mistic, care sa-l separe de lumea iluzorie (maya) si efemera  si sa-l ajute sa recreeze legatura cu Dumnezeu.
Yogini si calugarii asiatici au descoperit ca simpla purtare a margelelor de Rudraksha le confera o uimitoaresi imensa capacitate de calm, liniste, concentrare si ii ajuta sa mediteze pentru perioade indelungate cu rezultate spectaculoase in autocontrolul obtinut asupra mintii lor.
Rudraksha pentafaţetată îsi protejeaza stapanul de atacurile bruste, neasteptate si ajuta la crearea unei mai bune dispozitii în cazul persoanelor deprimate. Este benefica in controlul tensiunii arteriale si diabet . De asemenea, este folosita pentru boli ale urechilor, coapse și rinichi. Este binecuvântata de către cele cinci forme ale lui Shiva: Saddyojat, Tatpurush, Aghor, Vamdev și Isshan. 
Din punct de vedere astrologic, Cinci Mukhi Rudraksha este guvernata de Jupiter, poate de aceea detine puterea de a genera o senzatie de beatitudine. (testat!) Este forma lui Rudra numit Kaalagni, controlează cele cinci elemente:  Agni (foc), Jal (apa) , Vaayu (aer) , Aakash (cer)  si Prithvi ( pamant), iar chakra corespondenta este Vishuddha (chakra 5). Mantrele corespondente sunt “AUM HREEM NAMAH” si “AUM NAMAHA SHIVAYA“.
Aceasta Rudraksha păstreaza purtatorul mereu pe calea Adevărului și îl face bogat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu